Övernattningsrum, föreningslokal och sammanträdesrum.

I föreningen finns ett övernattningsrum med två sängplatser och duschrum, en samlingssal med "kök" cirka 65 m² och ett sammanträdesrum.

Alla gemensamma lokaler skall städas och återställas i ursprungligt skick. Den som hyr ansvarar för såväl lokal som för sina gäster. Djur, rökning eller starka parfymer är inte tillåtet i någon av dessa lokaler med hänsyn till allergier.

Övernattningsrum, föreningslokal och sammanträdesrum bokas av medlemmar i samma webbokning som för tvättstugan, välj bokningspanel övernattningsrum. 

Eftersom bokning medför kostnader måste ni acceptera hyres- och bokningsvillkoren för att få tillgång till webbokning av dessa. För att få tillgång till webbokningen, skicka ett epostmeddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och uppge namn, lägenhetsnummer (föreningens) och att ni accepterar bokningsvillkoren för övernattningsrummet, föreningslokal och/eller sammanträdesrum.

För tillträde till dessa lokaler behöver ni Iloq-nyckeln samt den fyrsiffriga nyckelkod som tidigare erhållits tillsammans med den personliga portkoden. Nyckelkoden finner ni på din profil när ni loggat in som medlem/hyresgäst på denna hemsida.

Övernattningsrummet

Övernattningsrummet nås via port Bergsrådsvägen 46, ½ trappa ner till höger. För att komma in använder ni den blå brickan på Iloq-nyckeln, dessutom behövs för dörren från trapphuset den fyrsiffriga nyckelkod som tidigare erhållits tillsammans med den personliga portkoden.

I rummet finns två sängar med täcken och kuddar men ni får själva ta med lakan, örngott, handdukar och tvål-schampo. I hyra av övernattningsrum ingår inte tillgång till arbetsköket. 

Hyran för övernattningsrummet är 200 kronor per natt. Maximalt fem nätter kan bokas i taget och högst två månader i förväg. Avbokning måste ske senast en vecka före bokningsdatum för att kostnaden inte ska debiteras (avbokning inom en timme efter att du bokat debiteras inte, man kan trycka fel). Hyran debiteras kvartalsvis i efterskott tillsammans med medlemsavgiften. 

Föreningslokal och sammanträdesrum.

Föreningslokalen och sammanträdesrummet har ingång från Viskagränd 8 (baksidan av Bergsrådsvägen 44). För att komma in använder ni den blå brickan på Iloq-nyckeln, dessutom behövs den fyrsiffriga nyckelkod som tidigare erhållits tillsammans med den personliga portkoden.

I föreningslokalen finns bord, stolar, porslin och bestick. Maximalt antal personer i föreningslokalen är 40. Arbetsköket är inte dimensionerat eller avsett för omfattande matlagning utan är till för värmning av catering och dylikt, det är därför försett med två ugnar. Kyl, en mindre frys, diskmaskin, kaffebryggare och två mindre mikrovågsugnar finns.

Lokalen ligger i bostadshus så samma regler för ljudnivå och störningar gäller som för övriga bostäder så ljudnivån måste dämpas och efter klockan 22 gäller att inga störande ljud får förekomma.

Sammanträdesrummet har bord med bra plats för sex personer och max tio. Även sammanträdesrummet har tillgång till arbetsköketet.

Hyran för föreningslokalen är 200 kronor per tillfälle/dag och för sammanträdesrummet 100 kronor per tillfälle/dag. Avbokning måste ske senast en vecka före bokningsdatum för att kostnaden inte ska debiteras (avbokning inom en timme efter att du bokat debiteras inte, man kan trycka fel). Hyran debiteras kvartalsvis i efterskott tillsammans med medlemsavgiften.