Övernattningsrum, föreningslokal

I föreningen finns ett övernattningsrum med två sängplatser och duschrum, en samlingssal med "kök" cirka 65 m².

Alla gemensamma lokaler skall städas och återställas i ursprungligt skick. Den som hyr ansvarar för såväl lokal som för sina gäster. Djur, rökning eller starka parfymer är inte tillåtet i någon av dessa lokaler med hänsyn till allergier.

Övernattningsrum och föreningslokal bokas av medlemmar i samma webbokning som för tvättstugan, välj bokningspanel övernattningsrum eller föreningslokal.

Eftersom bokning medför kostnader måste ni acceptera hyres- och bokningsvillkoren för att få tillgång till webbokning av dessa. För att få tillgång till webbokningen, skicka ett epostmeddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och uppge namn, lägenhetsnummer (föreningens) och att ni accepterar bokningsvillkoren för övernattningsrummet och föreningslokalen.

För tillträde till dessa lokaler behöver ni er Iloq-nyckeln. Lokalerna är öppna genom att blippa nyckeln under bokad tid.

Övernattningsrummet

Övernattningsrummet nås via port Bergsrådsvägen 46, ½ trappa ner till höger. För att komma in använder ni den blå brickan på Iloq-nyckeln.

I rummet finns två sängar med täcken och kuddar men ni får själva ta med lakan, örngott, handdukar och tvål-schampo. I hyra av övernattningsrum ingår inte tillgång till arbetsköket. 

Hyran för övernattningsrummet är 200 kronor per natt. Maximalt fem nätter kan bokas i taget och högst två månader i förväg. Avbokning måste ske senast en vecka före bokningsdatum för att kostnaden inte ska debiteras (avbokning inom en timme efter att du bokat debiteras inte, man kan trycka fel). Hyran debiteras kvartalsvis i efterskott tillsammans med medlemsavgiften. 

Föreningslokal

Föreningslokalen har ingång från Viskagränd 8 (baksidan av Bergsrådsvägen 44). För att komma in använder ni den blå brickan på Iloq-nyckeln.

I föreningslokalen finns bord, stolar, porslin och bestick. Maximalt antal personer i föreningslokalen är 40. Arbetsköket är inte dimensionerat eller avsett för omfattande matlagning utan är till för värmning av catering och dylikt, det är därför försett med två ugnar. Kyl, en mindre frys, diskmaskin, kaffebryggare och två mindre mikrovågsugnar finns.

Hyran för föreningslokalen är 200 kronor per tillfälle/dag. Avbokning måste ske senast en vecka före bokningsdatum för att kostnaden inte ska debiteras (avbokning inom en timme efter att du bokat debiteras inte, man kan trycka fel). Hyran debiteras kvartalsvis i efterskott tillsammans med medlemsavgiften. 

Lokalen ligger i bostadshus så visa hänsyn och undvika hög musik eller rökning vid fasaden.

Följande gäller när man hyr föreningslokalen:

  • Tiderna ni får vistas i lokalen är 09:00 - 20:30.
  • Efter kl 20:00 ska det vara tyst men städning får förekomma. Kl 20:30 ska lokalen lämnas.
  • Tänk på att rökning intill fastigheten går in i lägenheterna ovanför så vänligen rök inte alls, eller en bit bort.

Vad händer om man inte följer reglerna?

  • Om tiderna missbrukas blir er lägenhet avstängd från möjligheten att boka lokal och övernattningsrum tillsvidare.
  • Om störningsjour måste kontaktas, t ex om det är fest kl 22 fast ni inte får vara i lokalen kommer kostnaden för jouren faktureras på er avgift.